Selecteer een pagina

Wij zijn

… klein! Dat moet ook, want juist cliënten en zorgprofessionals zijn de echte experts. Wij komen niet met een legertje betweters aanzetten. Met onze methode halen we het beste ontwerpteam uit elke zorgorganisatie zelf. Al die teamleden gaan leren hoe zij zelf de toekomst vorm kunnen geven. Dat gaat snel. En goed. Dat zul je zien. Wij zagen het zelf in al heel wat ontwerpteams. En al die teamleden, die tellen toch zeker mee! Eigenlijk zijn wij dus heel groot. En steeds anders, maar altijd een hecht team.

Robert Rietveld

Founder | Inspiratiemachine | Strategic Designer | Spreker | Facilitator

‘Gaaf!’ Dat is Robert’s reactie als je vraagt of hij mee gaat fietsen op de Mont Ventoux. Zijn hoofd zit boordevol ideëen en concepten om vraagstukken op te lossen. Om 4:00 s’nachts staat hij wel eens op om zijn hoofd leeg te schrijven. Hij ziet de talenten en potentie in mensen en geeft ze de ruimte en plek om ze te ontwikkelen.

Nynke Beentjes

Management coach | Social-innovation specialist

Hoezo kan ik dat niet veranderen? ‘Omdat je dan manager moet zijn.’ Prima, dan ga ik dat worden.
Nynke is voor geen gat te vangen. Pragmatisch en met vooruitziende blik analyseert ze in een oogwenk situaties en weet daarop te anticiperen. En wat er dan gebeurd? Tsja…dat moet je meegemaakt hebben!

Jing Foon Yu

Ontwerper | Design Thinker | Trainer | Facilitator

‘Wat leuk!’ Dat is Jing ten voeten uit als je haar vraagt een workshop creatief denken te verzorgen. Met haar persoonlijke missie om het probleemoplossend vermogen van mensen te vergroten zit ze uitstekend op haar plek bij Design for Care. Ze levert visies en ontwerpt modellen om creatief denkprocessen in goede banen te leiden.

Pien de Jong

Chaos Architect

‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.’ Is de reactie van Pien op een nieuwe uitdaging.
Laat haar maar luisteren en fantaseren, vertel je verhaal en ze creëert een sprookje. Contacten leggen is haar tweede natuur en mensen verbinden haar kracht. Haar oprechtheid en oplossend vermogen maken haar een fantastische teamspeler.

Minke Thieme

Front office | Regelaar

‘Leuk, dat regel ik wel even!’ Getting things done is Minke haar favoriete motto. Orde in de chaos en een interne organisatie die vlekkeloos loopt, zodat iedereen het beste uit de dag kan halen is waar zij blij van wordt en toevoegt aan het Design for Care team. Dat alles het liefst met een grapje en een lach tussendoor.

Susanne de Klerk

Front office I Ontzorger

Ready steady…. Ondersteunen, regelen en structureren…laat Suus maar lekker voor je bezig zijn! Waar Design for Care voor staat: het geloof in mensen, samenwerken en vertrouwen maakt dat het werk wat je uitvoert echt betekenis heeft. Dat geeft net dat zetje om nog een stapje harder te lopen. Go!

Inner Circle

Jos van Eijndhoven

Back Office Designer

Jos zorgt ervoor dat processen rond implementaties, zorgregistratie, productdeclaratie, AO/IC en zorgcontrol goed en probleemloos verlopen, op zowel tactisch, strategisch als operationeel niveau.
Vanuit deze oplossingen is Jos actief in verschillende opdrachten en functies. Als interim projectmanager, adviseur, business controller of als leidinggevende van een afdeling.

Ben van Tuinen

Programma Manager

Ben van Tuinen is een enthousiaste en resultaatgerichte project-, programma-, en verandermanager. Ben van Tuinen weet in korte tijd, samen met de medewerkers en betrokkenen, de gewenste resultaten te boeken rekening houdend met de belangen en gevoelens van medewerkers en stakeholders op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Uitgangspunten hierbij zijn klantgericht, resultaatgericht, samenwerking.

Maarten Vink

Online Marketeer & Producer

Vanuit een strategische brainstormsessie denk ik met je mee hoe we jouw video het beste kunnen insteken. Wat is de boodschap? Wie is de doelgroep? De uitkomst van die vragen gebruiken we voor de vertaling naar een creatief concept en om de film optimaal te verspreiden voor het bereik van je doelgroep. Mijn drive is om mijn kennis in te zetten voor social maatschappelijke- en duurzame initiatieven met behulp van onze marketing- en videokennis.

Maxime van der Maesen

Filmmaker

Maxime maakt toffe films, het liefst films die bijdragen aan een betere wereld.

Partners

Robert

Service Delivery Manager

Het grootste probleem was gebrek aan eigenaarschap en projectmanagement. Echt echt petje af hoe Design for Care dit vervolgens hebben opgepakt.

Toekomstnavigatie

Ondersteunt organisaties met teamontwikkeling en persoonlijke coaching

ToekomstNavigatie heeft in de loop van jaren haar internationale expertise op het gebied van testanalyse, executive coaching, teamontwikkeling en organisationele transitie bewezen van grote toevoegde waarde te zijn voor organisaties op strategisch en HR niveau.

Esculine

Business Intelligence | Wij helpen om te leren van je data!

In onze projecten zit in die balans de sleutel tot succes. Een goede match zoeken tussen het gebruik van data, stuurinformatie en analyses en de gebruikers waar je het voor doet. En vaak is ‘minder’ dan ‘meer’. Maak analyses en stuurinformatie eenvoudig voor iedereen en blijf logisch nadenken.

Wij bellen jou.

Laat je contactgegevens achter, dan bellen wij jou zo spoedig mogelijk terug!

2 + 15 =

Of jij belt ons!

Je kunt Minke & Susanne, onze front office team, elke week tijdens kantooruren bereiken!

+31 (0)85 4019856
frontoffice@designforcare.nl

Of kom langs!

Design for Care

Euclideslaan 60
3584 BN Utrecht

Of doe het digitaal!

11 + 6 =

Design for care