Wij zijn

… klein! Dat moet ook, want juist de zorgmedewerkers zijn de echte experts. Wij komen niet met een legertje betweters aanzetten. Met onze methode [RETHINK] en denkwijze Design Thinking halen we het beste ontwerpteam uit elke zorgorganisatie zelf. Al die teamleden gaan leren hoe zij zelf de toekomst vorm kunnen geven. Dat gaat snel. En goed. Dat zul je zien. Wij zagen het zelf in al heel wat ontwerpteams. En al die teamleden, die tellen toch zeker mee? Dus eigenlijk zijn wij heel groot! En steeds anders, maar altijd een hecht team. Daarin steken wij veel positieve energie. Elke dag weer!

Note: Gelukkig kunnen we nu ook ONLINE SAMENWERKEN met elkaar. Dat doen wij op een virtuele whiteboard (wij hebben gekozen voor Miro) samen met Zoom of Microsoft teams. 

Robert Rietveld

Founder | Inspiratiemachine | Strategic Designer | Spreker | Facilitator | Miro trainer

Opgeleid als veranderkundige, founder van Design for Care en ontwerper van RETHINK. Agile werken en Service Design Thinking kennen voor hem geen geheimen. Zijn hoofd zit altijd boordevol ideeën en concepten om (strategische) vraagstukken op te lossen. Focust op het wendbaar maken van zorgorganisaties vanuit de Agile waarden en principes. Hij ziet de talenten en potentie binnen het designteam. En geeft een ieder de ruimte en plek om ze te ontwikkelen.

Jing Foon Yu

Design innovator | Strategisch partner | Verbeeldingskrachtpatser

‘Wat leuk!’ Dat is Jing ten voeten uit als je haar vraagt een workshop creatief denken te verzorgen. Met haar persoonlijke missie om het probleemoplossend vermogen van mensen te vergroten zit ze uitstekend op haar plek bij Design for Care. Ze levert visies en ontwerpt modellen om creatief denkprocessen in goede banen te leiden.

Rieneke Sterken

Zorg innovator | Implementatie-adviseur | Zorgversneller | Vraagverhelderaar

Een nieuwsgierige vragensteller. Rieneke vraagt zich altijd af of dingen beter kunnen. Ze heeft een positief kritische blik en steekt graag haar handen uit de mouwen.
Door haar prettige manier van werken stelt zij mensen op hun gemak en weet ze in beweging te zetten. Zij werkt vanuit het oogpunt van de klant en is gefocust op resultaat. Ook als het vastloopt weet ze de boel weer in beweging te brengen.

Gijs van den Brink

Veranderaar | Een beetje Cliënt | Creatieve Meedenker

Cliënt? Ja, Gijs zit in een rolstoel, maar dat is helemaal niet belangrijk. Hij is uniek en creatief, misschien anders maar wel eerlijk! Soms een beetje te eerlijk. Soms moet je er even aanwennen. Probeer het eens. En bevalt het niet? Gewoon zeggen. Gijs kan zich wel een beetje aanpassen…

Minke Thieme

Virtual Assistent (VA) | Online Office Manager

Minke is onze spin-in-het-web om alles geruisloos te laten verlopen. Haar slogan is ‘waarom moeilijk doen als het samen kan’.

Dus wil je een online afspraak maken? Een workshop inplannen? Een brandende vraag zonder antwoord? Bel met Minke.

Inner Circle

Jos van Eijndhoven

Back Office Designer

Jos zorgt ervoor dat processen rond implementaties, zorgregistratie, productdeclaratie, AO/IC en zorgcontrol goed en probleemloos verlopen, op zowel tactisch, strategisch als operationeel niveau.
Vanuit deze oplossingen is Jos actief in verschillende opdrachten en functies. Als interim projectmanager, adviseur, business controller of als leidinggevende van een afdeling.

Nynke Beentjes

Management coach | Social-innovation specialist

Hoezo kan ik dat niet veranderen? ‘Omdat je dan manager moet zijn.’ Prima, dan ga ik dat worden.
Nynke is voor geen gat te vangen. Pragmatisch en met vooruitziende blik analyseert ze in een oogwenk situaties en weet daarop te anticiperen. En wat er dan gebeurd? Tsja…dat moet je meegemaakt hebben!

Maarten Vink

Online Marketeer & Producer

Vanuit een strategische brainstormsessie denk ik met je mee hoe we jouw video het beste kunnen insteken. Wat is de boodschap? Wie is de doelgroep? De uitkomst van die vragen gebruiken we voor de vertaling naar een creatief concept en om de film optimaal te verspreiden voor het bereik van je doelgroep. Mijn drive is om mijn kennis in te zetten voor social maatschappelijke- en duurzame initiatieven met behulp van onze marketing- en videokennis.

Joost van Sunten & Maxime van der Maesen

Filmmakers

Joost en Maxima maken toffe films. Het liefst films, die bijdragen aan een betere wereld. Met een scherp oog voor detail zijn het verhalenvertellers die schilderen met bewegend beeld.

Partners

Echt: Zorgeloos digitaal werken

Jouw IT partner die echt betrokken is bij jouw werk!

Wij zijn Echt. Wij maken ICT begrijpelijk, eenvoudig en praktisch voor zorgorganisaties

Wij denken niet alleen aan hardware, software en cloud oplossingen, maar luisteren en zoeken actief mee naar echte uitkomsten die jullie echt verder helpen en wat jullie werk echt makkelijker maakt. Zodat jullie je kunnen focussen op dat wat echt belangrijk is: Echt aandacht voor de cliënt.

Robert

Service Delivery Manager

Het grootste probleem was gebrek aan eigenaarschap en projectmanagement. Echt echt petje af hoe Design for Care dit vervolgens hebben opgepakt.

Esculine

Business Intelligence | Wij helpen om te leren van je data!

In onze projecten zit in die balans de sleutel tot succes. Een goede match zoeken tussen het gebruik van data, stuurinformatie en analyses en de gebruikers waar je het voor doet. En vaak is ‘minder’ dan ‘meer’. Maak analyses en stuurinformatie eenvoudig voor iedereen en blijf logisch nadenken.

Wij bellen jou.

Laat je contactgegevens achter, dan bellen wij jou zo spoedig mogelijk terug!

8 + 4 =

Of jij belt ons!

Je kunt Minke Thieme, onze VA, elke werkdag tijdens kantooruren bereiken!

+31 (0)6 2044 9786
minke@regelkanjers.nl

Of kom langs!

Design for Care

(bezoekadres)

Maanderpoort 41
6711 AC Ede

Of doe het digitaal!

3 + 5 =

Design for care