Wij zijn ..

.. klein! Dat moet ook, want juist de zorgmedewerkers zijn de echte experts. Wij komen niet met een legertje betweters aanzetten. Met de inzet van ons innovatie framework [RETHINK] halen we het beste Designteam uit elke zorgorganisatie zelf. Al die teamleden gaan leren hoe zij zelf de toekomst vorm kunnen geven. Dat gaat snel. En goed. Dat zul je zien. Wij zagen het zelf in al heel wat Designteams. En al die teamleden, die tellen toch zeker mee? Dus eigenlijk zijn wij HEEL GROOT! En steeds weer anders, maar altijd een hecht team. Daarin steken wij veel positieve energie. Elke dag en nacht weer!

Robert Rietveld

Business Designer | Inspiratiemachine | RETHINK Coach | Trainer & Facilitator Design Thinking | Spreker (oa events)

Founder van Design for Care en ‘de man’ achter het framework [RETHINK]. Opgeleid als veranderkundige MSc, bedrijfskundige en ICT’er. Absoluut een unieke combinatie.  Empathie, Design Thinking /- Sprint en Agile zitten diep in z’n genen. Zijn hoofd barst altijd van de ideeën en concepten om ‘wicked problems’ op te lossen. Hij ziet de talenten, en potentie, binnen elk Designteam. Geeft een ieder de ruimte en vertrouwen om ze verder te ontwikkelen.

Jing Foon Yu

Strategisch partner | Design innovator | Facilitator Design Sprint | RETHINK Coach | Verbeeldingskrachtpatser

‘Wat leuk!’ Dat is Jing ten voeten uit als je haar vraagt een workshop creatief denken te verzorgen. Met haar persoonlijke missie om het probleemoplossend vermogen van mensen te vergroten zit ze uitstekend op haar plek bij Design for Care. Ze levert visies en ontwerpt modellen om creatief denkprocessen in goede banen te leiden. Heeft zichzelf doorontwikkeld als Microsoft Teams facilitator maar ook coach.

Rieneke Sterken

Zorg innovator | Implementatie-adviseur | Zorgversneller | Vraagverhelderaar | RETHINK Coach

Een nieuwsgierige vragensteller. Rieneke vraagt zich altijd af of dingen beter kunnen. Ze heeft een positief kritische blik en steekt graag haar handen uit de mouwen.
Door haar prettige manier van werken stelt zij mensen op hun gemak en weet ze in beweging te zetten. Zij werkt vanuit het oogpunt van de klant en is gefocust op resultaat. Ook als het vastloopt weet ze de boel weer in beweging te brengen.

Gijs van den Brink

Veranderaar | Een beetje Cliënt | Creatieve Meedenker| Facilitator Maak een Zijsprong

Cliënt? Ja, Gijs zit in een rolstoel, maar dat is helemaal niet belangrijk. Hij is uniek en creatief, misschien anders maar wel eerlijk! Soms een beetje te eerlijk. Soms moet je eerst aan Gijs wennen. Probeer het eens. En bevalt het niet? Gewoon zeggen. Gijs kan zich wel een beetje aanpassen…

Minke Thieme

Virtual Assistent (VA) | Online Office Manager

Minke is onze spin-in-het-web om alles geruisloos te laten verlopen. Haar slogan is ‘waarom moeilijk doen als het samen kan’.

Dus wil je een online afspraak maken? Een workshop inplannen? Een brandende vraag zonder antwoord? Bel met Minke.

Inner Circle

Jos van Eijndhoven

Back Office Designer

Jos zorgt ervoor dat processen rond financiële implementaties, zorgregistratie, productdeclaratie, AO/IC en zorgcontrol goed en probleemloos verlopen, op zowel tactisch, strategisch als operationeel niveau.
Vanuit deze oplossingen is Jos actief in verschillende opdrachten en functies. Als interim projectmanager, adviseur, business controller of als leidinggevende financiële afdeling.

Nynke Beentjes

Management coach | Social-innovation specialist

Hoezo kan ik dat niet veranderen? ‘Omdat je dan manager moet zijn.’ Prima, dan ga ik dat worden.
Nynke is voor geen gat te vangen. Pragmatisch, recht uit haar hart, en met vooruitziende blik analyseert ze in een oogwenk situaties en weet daarop te anticiperen.

En wat er dan gebeurd? Tsja … dat moet je meegemaakt hebben!

Maarten Vink

Marketeer | Webinar Designer

Vanuit een strategische brainstormsessie denk ik met je mee hoe we jouw visie het beste kunnen insteken. Wat is de boodschap? Wie is de doelgroep? De uitkomst van die vragen gebruiken we voor de vertaling naar een creatief concept en om de film optimaal te verspreiden voor het bereik van je doelgroep. Mijn drive is om mijn kennis in te zetten voor social maatschappelijke initiatieven met behulp van onze marketing-, webinar- en videokennis.

Joost van Sunten & Maxime van der Maesen

Filmmakers | Webinar specialists

Joost en Maxima maken toffe films met Design for Care klanten.  Het liefst films, die bijdragen aan een betere wereld. Met een scherp oog voor detail zijn het echte verhalenvertellers die schilderen met bewegend beeld.

Verzorgen daarnaast de webinars vanuit twee prachtige studio’s in Utrecht-West.

Wij bellen jou.

Laat je contactgegevens achter, dan bellen wij jou zo spoedig mogelijk terug!

3 + 2 =

Of jij belt ons!

Je kunt Minke Thieme, onze VA, elke werkdag tijdens kantooruren bereiken!

+31 (0)6 2044 9786
minke@regelkanjers.nl

Of kom langs!

Design for Care

(bezoekadres)

Maanderpoort 41
6711 AC Ede

Of doe het digitaal!

3 + 3 =

Design for care