Wat als?

Wat als alle medewerkers, cliënten, bestuurders, managers hun unieke talenten ontdekken? Wat zou er gebeuren als zij al die talenten zouden inzetten bij het oplossen van complexe vraagstukken? Wat betekent dit dan voor de efficiency van een zorgorganisatie?

Wij weten dat dit een golf van positieve energie oplevert. Een golf die van binnenuit de zorgorganisatie in beweging zet en laat stijgen tot geweldige hoogte. Een golf die vernieuwde processen, wendbare teams en klinkende resultaten neerzet.

Wij geloven in mensen. In hun samenwerking en het geven van vertrouwen. Wij geloven in creativiteit. In het creatief probleemoplossend vermogen van mensen. Wij geloven dat – als mensen de volle ruimte krijgen om door te ontwikkelen – er geen enkel complex vraagstuk te groot is voor het Designteam in jouw zorgorganisatie.

Start vandaag nog met het formeren uw Designteam!

Menno

Projectleider IT-afdeling

Design for Care heeft ons geholpen voortgang, structuur, resultaat en plezier te krijgen in één van de grootste ICT hoofdpijndossiers van de afgelopen jaren. Hun adoptie proces en aanpak was van grootte klasse. Echt gericht op onze zorgprofessionals.

Stroomlijnen van processen

Tijdens onze intake verdiepen we, met het managementteam, het vraagstuk. Komend tot een uitdaging die begint met ‘Hoe zou het zijn als …’. Passen hierop onze ONLINE werkomgeving aan en starten met het doorgronden van het vraagstuk. Het ontwerpteam kan zo, in enkele werksessies, het proces bijv. in zorg en uitzorg, geheel herontwerpen. Op basis van hun eigen kennis en ons als [RETHINK] facilitator.

Maak eens een zijsprong

Waarom kost dat complexe vraagstuk steeds weer negatieve energie van een ieder? Meer spelregels of nieuwe werkafspraken voegen niks meer toe. Waar droom je nu werkelijk van? Z’n vraagstuk pakken wij graag op in onze workshop Maak een zijsprong. In twee dagdelen komen wij met oplossingsrichtingen die bedacht zijn door je eigen medewerkers. Wat kan dat dan? Ja, zeker!

Wij gaan live en jij ook

Niks geen systematische uitrol, maar een mensgerichte adoptie-proces. Iedereen heeft daarin een eigen rol te vervullen.  Ambassadeurs en digi-coaches staan klaar om de medewerkers te ondersteunen. Zo komt een succesvolle livegang in beeld. Het geheel leidt – bijna automatisch – tot een ‘explosie van positieve energie’ en natuurlijke acceptatie van de resultaten. Wie wil dat niet?

CASUS

VSO leerlingen verleggen grenzen met Abrona & Design for Care

We hebben privé allemaal veel scholen gezien maar nooit een VSO. Wat een bevlogen en lieve mensen werken daar. En wat moeten deze leerlingen knokken voor een plaats in deze harde maatschappij. Hun grootste wensen klonken zo ‘simpel’ a) een leuke baan/huis of b) doorstuderen op een MBO.  Dit hebben we geframed naar ‘Mijn Droombaan’. In creatieve sessies hebben deze leerlingen, samen met ons, hun ouders en leraren verbaasd achtergelaten. Ze hebben hun talenten ontdekt en versterkt. #Trotsop #EchteKick

CASUS

Iedereen goede mondzorg

Een staaltje Design Thinking op de eerste VG-Hackaton. Niemand wist wat de opdracht was totdat het doek was gevallen. “Goede mondzorg voor iedereen” was het (complexe) vraagstuk. De eerste uitleg leverde niet zoveel informatie op dus op bezoek bij de clienten en begeleiders. Deskresearch gaat dit niet oplossen, wel door observatie, films laten maken, tandartsen bezoeken, zoeken op internet, etc. In 5 lange dagen hadden we een 3D gebit met gesproken woord en oplichtende leds die clienten helpen met poetsen. Maar ook de 2de prijs gewonnen !

CASUS

Migratie Zuidwester groot succes

De digitale werkplek & adoptie hiervan verliep erg stroef bij Zuidwester. Design for Care moest het vlot trekken en succesvol afronden binnen korte tijdsspanne. Extra pijnpunt, bij ons, was het verlopen van licenties dus haast was geboden! Na hun eerste heftige interventie bij ons kon iedereen weer enorm lachen met elkaar. Je mocht echt met je vuist op tafel slaan en actie eisen. Niemand werd meer boos. We werden weer een echt team. We kunnen er met trots op terugkijken, vind ik.

Wij werken met trots voor

Wij bellen jou.

Laat je contactgegevens achter, dan bellen wij jou zo spoedig mogelijk terug!

14 + 8 =

Of jij belt ons!

Je kunt Minke Thieme, onze VA, elke werkdag tijdens kantooruren bereiken!

+31 (0)6 2044 9786
minke@regelkanjers.nl

Of kom langs!

Design for Care

(bezoekadres)

Maanderpoort 41
6711 AC Ede

Of doe het digitaal!

12 + 15 =

Design for care