blog

Wijdewereld TV: Zorg + contact met de buitenwereld

door | 1 apr 2020

Blijf thuis. Het coronavirus dwingt heel Nederland tot ingrijpende maatregelen. Veel ouderen en cliënten zitten de hele dag alleen op hun kamer. Ze vervelen zich. Daarnaast horen ze nare berichten via de media. Ze snappen vaak niet wat er gebeurt en waarom er niemand op bezoek komt.
Het is nu zwaar in de zorg

We horen schrijnende verhalen van ambulante zorgmedewerkers. ‘Cliënten bellen medewerkers huilend en in paniek op ‘want ze gaan dood’ horen ze.’ Vooral de ochtend en avonden zijn zwaar. Ze slapen erg onrustig en dat betekent topdrukte voor de nachtmedewerkers. De eigen werkzaamheden zijn niet meer te plannen. Mensen werken zich een slag in de ronde.

Wie is jouw Gijs?

En dan hebben we onze Gijs. Gijs is cliënt bij een zorginstelling. Hij woont in een groepsvorm, waar hij nu niet zijn kamer uit mag. Gijst vertelt tijdens een beeldgesprek: ‘Ik zit de hele dag te netflixen en mijzelf op te eten… Ik heb een beperking. Dat weet ik. Maar ik wil juist mijn wereld groter maken.’ Hij vindt het fijn om verschillende verhalen te horen. Verhalen van mensen met én zonder een beperking. Door deze verhalen wordt zijn wereld weer een stukje groter.

Ik heb een beperking. Dat weet ik. Maar ik wil juist mijn wereld groter maken.

Wij presenteren: Wijdewereld TV!

Wij willen een positieve bijdrage leveren. Onze superkracht is creativiteit met een camera. Wij maken video’s met goede én leuke inhoud. Vol met tips, tricks en vermaak. Daarnaast hebben we 1x per week een liveshow. Voor bijna echt contact tussen de kijkers en hun zorgmedewerkers. Wij maken items zoals: Verslag van Nederland, Groeten uit de Veluwe, Thuissport en How to Facetime. Ook kun je live vragen stellen aan een zorgmedewerker.

Doe mee met Wijdewereld TV

Wij zoeken partners die mee willen doen aan Wijdewereld TV. Partners die werken in de zorg en die extreem gemotiveerd zijn om cliënten te helpen. Die zo’n 10.000+ cliënten willen inspireren. In ruil voor een financiële sponsoring krijg je fantastische extra’s. Je naam staat achter elke vermelding: ‘Powered by …’ Je logo staat op elke video, op de livestream en op de website van Wijdewereld.tv. De content wordt aangeboden bij zorginstellingen en hun cliënten in heel Nederland.

Kosten voor Partners

Voor €1950,- wordt je partner.

Contactpersonen

Robert Rietveld +31 6 31 94 21 94 robert@designforcare.nl
Jing Foon Yu +31 6 45 94 44 42 jing@designforcare.nl
Maarten Vink +31 6 26 87 36 32 maarten@vanselfie.com

Wij bellen jou.

Laat je contactgegevens achter, dan bellen wij jou zo spoedig mogelijk terug!

6 + 12 =

Of jij belt ons!

Je kunt Minke Thieme, onze VA, elke werkdag tijdens kantooruren bereiken!

+31 (0)6 2044 9786
minke@regelkanjers.nl

Of kom langs!

Design for Care

(bezoekadres)

Maanderpoort 41
6711 AC Ede

Of doe het digitaal!

14 + 14 =

Design for care