Verken met ons online tooling 

Zet jezelf online als trainer

door | 8 sep 2020

Voorbeeld van 1 van onze workshop opgebouwd in Miro (een online whiteboard tool).

In de afgelopen periode was het niet mogelijk om trainingen of workshops op locatie te komen geven. Balen natuurlijk maar begrijpelijk. Al snel vroeg ik mijzelf af “Zou ik mijn workshops kunnen vertalen in een format van off- en online activiteiten?”. Als Design Thinker pur sang ben ik maar gewoon gestart met het oplossen van dit vraagstuk en heb mijn eigen ontwikkelingsreis gemaakt. En ja, het resultaat mag er zijn! Ik kan nu online, gecombineerd met offline opdrachten, zowel trainingen als workshops (o.a. klantreizen, design thinking) aanbieden aan mijn bestaande en nieuwe klanten.

Maar dat wil ik ook leren als trainer op de HR-afdeling, zeg je? Dat is mogelijk. Ik heb mijn ervaringen vertaald in een -online- workshop, met extra toolset, waarmee jij morgen gelijk aan de slag kunt. Dat scheelt je als trainer flink wat uitzoekwerk, tijd, geld en frustratie. Ik deel mijn ervaringen met je, laat de online tools zien en wat het voor jou betekent als facilitator / trainer om vanachter een beeldscherm een groep te faciliteren.

 

Aanbod

In een 3-uur durende -online- workshop neem ik je mee en leer je de basisbeginselen om je eigen werksessie of training te (her)ontwerpen. We werken met een groep van min. 6 en max. 8 deelnemers. Zo blijft er voldoende ruimte over voor vragen, voorbeelden, online teasers en tips & trucs.

 

Gelijk aan de slag
 •  De kern is het inzetten van online whiteboard Miro. Stap voor stap laat ik je zien wat je hiermee kunt. Leer je o.a. navigeren, scherm delen, deelnemers volgen en andersom. Digitaal je groep actief houden ipv in het fysieke trainingslokaal van de zorgorganisatie.
 • Basics van Miro, schetsen van een online werksessie, het toepassen van templates en ik vertel mijn do’s en don’ts.
 • Neem je mee in mijn toolset en wat jij daarmee kunt als bijv. facilitator of trainer.
 • Tips voor het begeleiden van een online interactieve training/workshop heb ik alvast opgeschreven in een cheatsheet gecombineerd met onze handige Design for Care checklist. Beide documenten krijg je naar afloop van mij.
 • Na deze basistraining kun je zelfstandig beginnen met het ontwerpen van je eigen trainingsmateriaal in Miro. (note: je kunt daarna je eerste trainingen maken met een gratis Miro account.)

Note: Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact op via Whatsapp (Robert Rietveld | 06-319 421 94)

  Digitale Q&A

  Twee weken na deze training organiseren we een digitale terugkom Q&A van max. 1 uur, waarin je mij vragen kunt stellen, jouw ervaringen deelt en extra tips van mij krijgt.

   

  Begin na de vakantie niet alleen goed uitgerust, maar ook goed toegerust!  

  Data en investering
  De workshop ‘Zet jezelf online als trainer’ organiseren we als open inschrijving of intern bij jullie.
  In het najaar 2020 doen we dat op de volgende momenten:
  • wo 30 September, van 09:30 tot 12:30 uur ; de digitale Q&A is op di 6 Oktober tussen 13:00-14:00
  • di 20 Oktober, van 09:30 tot 12:30 uur ; de digitale Q&A is op do 29 Oktober tussen 09:30-10:30
  • ma 2 November, van 14:00 tot 17:00 uur ; de digitale Q&A is op 10 November tussen 13:00-14:00
  • do 19 November, van 09:30-13:30 uur ; de digitale Q&A is op wo 25 November tussen 09:30-10:30

  De deelname aan deze -online- workshop kost je € 195,– (excl. btw). Bestaande uit 3 uur training, onze tips&trucs, Q&A sessie en de mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen.

  Note: Vooraf krijg je informatie toegestuurd hoe je kunt deelnemen aan deze workshop. We werken met Zoom, Miro en liefst de Chrome browser.

  Ja, ik doe graag mee !

  Inschrijven kan door het doorsturen van e-mail aan robert@designforcare.nl . Vermeld daarin je (voor)(achternaam)naam, telefoon, aantal personen, keuze open inschrijving of intern en jouw voorkeursdatum. We nemen daarna zo snel mogelijk contact op met je.

  Door je aanmelding aan deze workshop, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden Design for Care.

   

  Wij bellen jou.

  Laat je contactgegevens achter, dan bellen wij jou zo spoedig mogelijk terug!

  2 + 12 =

  Of jij belt ons!

  Je kunt Minke Thieme, onze VA, elke werkdag tijdens kantooruren bereiken!

  +31 (0)6 2044 9786
  minke@regelkanjers.nl

  Of kom langs!

  Design for Care

  (bezoekadres)

  Maanderpoort 41
  6711 AC Ede

  Of doe het digitaal!

  2 + 2 =

  Design for care