blog

2018 was gewoon prachtig. Dank voor al het werkplezier!

door | 22 dec 2018

Wat een prachtig jaar hebben we achter de rug als Design for Care. Menig zorgorganisatie mochten wij helpen met hun ‘taaie vraagstukken’. Samen met zorgprofessionals, cliënten en hun verwanten vormden wij designteams. Die teams gingen de complexe vraagstukken te lijf. Met verve! Eerst de vraag ontleden en terugbrengen tot het kernprobleem. En dan oplossingsrichtingen ontwikkelen. We zagen zowel procesverbeteringen, tijd- en geldbesparing, ketensamenwerking en vertrouwen in elkaars (denk)kracht groeien onder onze designteamhanden. En misschien wel het belangrijkste: het werkplezier schoot van 0 naar 100. Nee 200!
Onze krachtige methode

Ook heb ik dit jaar dus weer de kracht gezien onze methode [RETHINK]™. Onze aanpak is gebaseerd op Design Thinking, aangevuld met o.a. change management. [RETHINK]™ heb ik dit jaar samen met Jing verder vormgegeven. Dik 4 jaar ervaring hiermee leert mij dat de zorgsector deze denkwijze ‘vandaag nog’ zou moeten omarmen. We hebben dus veel te doen!

Het energie spat er van af

Voor mij betekent elk project weer een golf vernieuwende energie en vooral ook werkplezier. Want wat is er mooier dan designteamleden die teruggeven: ‘Robert, dit heeft mij een nieuwe loopbaan opgeleverd’. ‘Is dit ook een talent van mij?’ ‘Nu snap ik veel beter waarom ik ooit in de zorgsector wilde werken’. Om er maar een paar te noemen. En al die projecten zijn in 2018 super-succesvol en mensgericht geïmplementeerd. Opgeleverd als teamprestatie met een wow-factor. Zoals het Electronisch Cliënten Dossier bij Siza bijvoorbeeld. Mooi aangehaald door ICT-magazine Dank! Het was een feest.

Al die projecten zijn in 2018 super-succesvol en mensgericht geïmplementeerd. Opgeleverd als teamprestatie met een wow-factor.

Een vliegende start gewenst

Ik voel mij meer dan trots dat ik al deze vuurtjes heb aangestoken en ben dankbaar voor alle ruimte die ik heb gekregen om jullie succes verder uit te bouwen. En 2019? Dat wordt nóg mooier!
 
Ik wens iedereen een prachtig jaareinde en een goede, vliegende start van 2019. 

Wij bellen jou.

Laat je contactgegevens achter, dan bellen wij jou zo spoedig mogelijk terug!

3 + 5 =

Of jij belt ons!

Je kunt Minke Thieme, onze VA, elke werkdag tijdens kantooruren bereiken!

+31 (0)6 2044 9786
minke@regelkanjers.nl

Of kom langs!

Design for Care

(bezoekadres)

Maanderpoort 41
6711 AC Ede

Of doe het digitaal!

1 + 14 =

Design for care